Aplicatie Casa si Banca

Aplicatie Casa si Banca realizeaza evidenta extraselor de cont si a registrului de casa,

asigurand legatura datelor cu programele de evidenta contabila, gestiuni catitativ-valorice si alte aplicatii specifice create de firma noastra. 

Este posibila evidenta extraselor de cont de la mai multe banci, precum si existenta mai multor case. Totodata programul permite evidenta extraselor de cont si a casei in valuta.


Permite afisarea si listarea la imprimanta, a registrului de casa si extrasului de cont zilnic si lunar, a centralizatoarelor pe acestea pe zile si lunare, precum si centralizatoare pe incasari si plati lunare pe zile si conturi.
Impreuna cu programul de contabilitate generala si cu alte aplicatii specifice (gestiuni cantitativ-valorice, gestiunea materialelor, desfacere, etc) tine evidenta partenerilor (clienti, furnizori, alti parteneri).


Programul tine evidenta incasarilor din vanzari pe gestiuni, realizand prin programul de gestiuni cantitativ-valorice rapoarte pe gestiuni si descarcarea gestiunilor valorice. Programul colecteaza TVA - ul la vanzarea cu amanuntul facand contarile respective in contabilitate, precum si descarcarea TVA - ului neexigibil, daca se doreste.

 

 Copyright (c) Cristalsoft 2015.Toate drepturile rezervate.

Str. Nicolae Titulescu nr.18 cod postal: 510096, Alba Iulia, jud.Alba, e-mailoffice[at]cristalsoft.ro