Solutii HoReCa

Solutii software de tip HoReCa (gestiune Hotel, Restaurant, Catering)

 ..
1.Soft MAP       2.Aplicatie Hotel

 

1. Prezentare Soft MAP

sistem hotel restaurant map - soft horecaRapid, eficient, sigur, noua versiune MAP de la Nessus ofera utilizatorilor o interfata facila, prietenoasa, imbinata eficient cu un set complex de rapoarte si grafice.

Cu noul MAP trecerea de la un sistem greoi de vanzare la un sistem profesional, util si performant se face in doar cateva minute. Aplicatia oferita de Nessus combina rapiditatea si eficienta in utilizare cu facilitatea operarii datorata unei interfete prietenoase, intuitive, disponibila in limba romana.

Dispunând de module diverse realizate in mod profesional pe baza unei indelungate experiente, MAP satisface cele mai exigente solicitari ale clientilor. Este ideal pentru cluburi, restaurante si baruri, dar si pentru puncte de vanzare cu o activitate mai putin complexa.

Cerinte sistem

MAP nu necesita o configuratie speciala si costisitoare. Pentru utilizarea in conditii normale a MAP este recomandata urmatoarea configuratie minima:

  • Procesor 1GHz
  • Memorie 512GB
  • Spatiul disponibil pe harddisk 300MB
  • Port serial pentru casa fiscala (daca este cazul)
  • Porturi seriale sau paralele pentru fiecare imprimanta care se conecteaza la sistem. Pentru imprimante se pot folosi si convertoare USB-Serial.
  • Sistem de operare Windows 95/98/Me/2000/XP/Vista/7/8

 

Interfata Locatii MAP

Deschiderea unei noi mese se face usor, prin apasarea pe imaginea acesteia de pe ecran, dispunerea acestora pe ecran putandu-se face astfel incat sa reflecte cat mai clar pozitionarea in locatia clientului.map loc

 

Adauga Produse

Adaugarea produselor pe o masa se face prin simpla selectare a acestora din cadrul categoriilor de produse prezente in fereastra de adaugare produse.

 

Modalitati Plata

Interfata grafica permite emiterea usoara a notelor de plata cu diverse moduri de plata, permitand acordarea de discounturi, emiterea de note cu numerar, cec, virament, card, valuta sau alte moduri de plata definite de catre utilizator.

MAP - modalitati plata 

 

 

2. Aplicatie Hotel

 

Asigura vizualizarea diagramei starii camerelor pe 60 zile începand cu o data de referinta atât la cazare cât si la rezervarea de camere.
Cazare in camere ca persoane fizice sau pe firme
Cazarea poate fi Complet, Single, Un pat
Cazare pe grupuri utilizate la emiterea unui singur document pentru serviciile prestate grupului (mai multe camere)
Rezervare individuala sau pe grup. Rezervarea pe grup se poate face prin alocarea automata a camerelor în functie de preferinte asupra criteriilor camerelor (minibar, televizor, dus, etc)
Cazarea unei rezervari prin repartizarea automata a camerelor
Permite cazarea succesiva si combinata a persoanelor apartinând aceleiasi firme si aceluiasi grup fara a fi necesara emiterea documentului pentru plata serviciilor
Tariful cazarii se stabileste în functie de tipul camerei dintr-un catalog (dubla, apartament, etc), modul de cazare (complet, single,pat) si tipul de tarif ales dintr-un catalog(afisat, redus 10%,weekend, etc).Tarifele de weekend pot fi diferite
Serviciile prestate si proprietatile acestora se declara într-un catalog si se ataseaza cazarii care a solicitat serviciul. Exista posibilitatea de încasare separata a unor servicii cu bon fiscal
Posibilitatea de comunicare cu aplicatia de restaurant prin completarea persoanelor cazate în camere si preluarea meselor servite în documentul emis pentru cazare
Posibilitatea de comunicare cu aplicatia de acces în camere prin validarea cartelelor alocate la cazare
Emitere documente pentru cazare (Bonuri fiscale, Facturi emise sau Avize de Însotire daca factura se emite ulterior)
Achitare servicii cu o factura achitata in avans
Rapoarte de cazare, rezervare, servicii pe perioade, rapoarte zilnice, rapoarte de documente emise
Prin includerea în sistemul integrat de aplicatii CRISTALSOFT, documentele emise din aplicatia HOTEL se vor integra în aplicatia GESCONT si deci în jurnalele de TVA, declaratii 390 sau 394, în CONTABILITATE precum si în evidenta cantitativ valorica a gestiunilor de bar restaurant, minibar, bucatarie, magazii etc

 Copyright (c) Cristalsoft 2015.Toate drepturile rezervate.

Str. Nicolae Titulescu nr.18 cod postal: 510096, Alba Iulia, jud.Alba, e-mailoffice[at]cristalsoft.ro