Solutii optimizare web

Pe baza informatiilor oferite de client se stabilesc cuvintele (keywords) sau combinatiile de cuvinte pentru care se doreste o crestere a sitului in afisarile facute de motoarele de cautare (Page Rank).

 

Optimizarea se face pentru motoare de cautare precum: Google, Yahoo sau MSN. 

Optimizarea presupune 2 etape:

Optimizare seo offsite – presupune printre altele corectarea structurii siteului, a denumirii paginilor, a titlurilor descrierilor si cuvintelor cheie, a link-urilor interne, etc.  
Costurile variaza de la site la site si depind de analizele de mai sus dar si de modul in care a fost realizat siteul (html, php, joomla, oscommerce, wordpress, etc)
Cel mai important e ca aceasta optimizare urca global site-ul in cautarile pe motoare de cautare pentru un numar de peste 100 de termeni de cautare. In aceasta faza sunt necesare, dar nu importante si obligatorii definirea de cuvinte cheie. Din experienta putem spune ca doar prin SEO se poate ajunge in top 10 Google pentru expresii cautate de mai putin de 20.000 de ori / luna. 

Optimizare online - marketing

Marketingul online presupune (printre altele) popularizarea siteului pe directoare, bloguri, forumuri, site-uri de stiri, schimb de linkuri in 3 (nu in 2), etc. Pentru expresiile „tari” (cu numar de cautari lunare de peste 30.000 de ori) e nevoie si de reclama platita , bannere pe siteuri relevante din domeniu, etc.

Tot la SEM intra si campania adwords de la Google. Desi unii sustin ca optimizarea se bate cap in cap cu campania adwords, noi suntem de parere ca fiecare are „clientii” fideli.  Va recomandam si o mica campanie adwords cu buget controlat si cuvinte cheie alese cu atentie.

Prezenta pe diverse ite-uri sociale – social media – gen Facebook, Twitter, LinkedIn samd

Aceasta insemana scrierea unor scurte articole de prezentare saptamanale despre produsele si/sau serviciile oferite.  Au inceput sa apara campanii de marketing pe aceste site-uri sociale, traficul generat de acestea fiind in crestere. Daca acum toata lumea  e interesata de optimizarea pentru prima pagina google,  in scurt timp va aparea optimizarea pe twitter, optimizare pe facebook, etc.

 

 Copyright (c) Cristalsoft 2015.Toate drepturile rezervate.

Str. Nicolae Titulescu nr.18 cod postal: 510096, Alba Iulia, jud.Alba, e-mailoffice[at]cristalsoft.ro