Politica de confidentialitate si utilizare a cookie-urilor

I. Politica de Confidențialitate


Din 25 mai 2018 a intrat in vigoare pe teritoriul Uniunii Europene un nou regulament general privind protectia persoanelor fizice in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR). Acesta se aplica organizatiilor de orice dimensiune si din orice domeniu. 

Respectăm cu strictețe confidențialitatea datelor clientilor și ne angajăm să nu transmitem datele personale ale clienților către terți și să le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) și pentru informări comerciale cu privire la acest magazin.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicațiilor electronice SC Cristalsoft SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizați despre dumneavoastră sau o altă persoană. Scopul colectării datelor cu caracter personal este de a opera și livra comenzile efectuate de dumneavoastră.

In calitate de utilizator al site-ului nostru 
 cristalsoft.ro beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere pe adresa de mail rares@cristalsoft.ro sau pe formularul de contact.

www.cristalsoft.ro conferă dreptul utilizatorului de a modifica datele dumneavoastră de contact pe care le-ați înregistrat, unele aspecte de care sunteți interesat, incluzând noile informații despre produse și servicii lansate. De asemenea puteți să ne solicitați ștergerea datelor dumneavoastră oricând, trimitând un email la adresa rares@cristalsoft.ro

1. CE INFORMATII COLECTAM DESPRE TINE


Trebuie sa stii ca exista doua tipuri de informatii pe care le colectam despre utilizatorii site-ului nostru:
a) "Informatii cu caracter personal" - acele informatii care te pot identifica si pot include, de exemplu, numele si prenumele tale, numarul de telefon sau adresa de email.
b) "Informatii ce nu te pot identifica personal" - informatii care se refera, de regula, la computerul sau dispozitivul mobil de pe care accesezi serviciile mer, dar care nu te identifica personal. Aceste informatii pot include, printre altele, paginile web pe care le-ati vizitat, serviciile pe care le-ati accesat, publicitatea (reclamele) trimisa catre tine, istoricul tranzactiilor, adresa IP, informatii despe conexiunea ta la Internet etc.

Efectuarea unei achizitii
Daca faci achizitii de produse din magazinul online 
shop.lanexim.ro, vom colecta informatiile de care avem nevoie pentru a finaliza comenzile tale si te vom notifica despre statusurile comenzilor tale (daca este cazul).
De asemenea, te vom notifica despre orice modificare, reprogramare, anulare sau amanare comenzii/livrarii.